Menu

Modtag e-bogen ENERGIBOWLER
og få værktøjer, tips, inspiration og de bedste tilbud. Tilmeld dig e-maillisten

JA TAK

SUCCESHISTORIER

ELSE om 21 VITALISERENDE DAGE

 

"Inden forløbet var jeg kørt fast i min hverdag og var så led ved min krop og det jeg fyldte i den. Men jeg kunne ikke tage mig sammen. Mit mål med 21 VITALISERENDE dage var, at finde tilbage til den sunde hverdag  - som jeg opnåede via ”Sommerkuren” som jeg tog for 2 år siden. Sommerkuren hjalp mig på vej til et vægttab på 10 kg og ikke mindst et farvel til mit farlige og grimme mavefedt. Desværre faldt jeg i hen over sidste efterår/vinter og kunne ikke komme tilbage på sporet. Nu har jeg gennemført 21 VITALISERENDE dage og jeg er tilbage i den sunde hverdag (det kom forbavsende hurtigt) og jeg nyder at stå op hver morgen og kunne holde ud at møde mit eget  spejlbillede igen.

Ekstragevinsten er så : mit humør og energiniveau er steget mærkbart.

Jeg anbefaler dine forløb til både familie og venner."

21 VITALISERENDE DAGE

 

LOUISE B. LINDKVIST om ENERGITRÆNING

ENERGITRÆNING

"Lange opslidende løbeture, og en afhængighed af, at skulle løbe mindst 10 km. hver dag - sådan så min hverdag ud for et par år siden. En hverdag, der ikke stemte overens med karriere, mand og to skønne børn. Energitræning har åbnet mine øjne for en helt ny måde at pleje mig selv og min krop på.

 

Hos Pernille er der fokus på åndedræt, led, afspæning og styrkende- og pulserende øvelser - øvelser som jeg ikke tidligere har prioriteret højt. Efter en skøn omgang træning er energien i top og jeg er klar til en ny, udfordrende uge. For nylig testede jeg løbeformen af (efter en længere pause) og jeg kan stadig løbe en lang tur. 20 km. blev det til, med et helt andet overskud og fokus end tidligere. Energitræning kan bare noget!"

 

 

 

Jeg tror klart Pernille har arbejdet for sine penge i forhold til mig – jeg hører nemlig til slagsen ”tykhudet nordjyde”. Pernille har på hendes stille og rolig facon formået at få mig til at se en klar sammenhæng mellem god træning, hvad jeg spiser samt hvilken søvn jeg får

 

1:1 COACHING

 

Jeg har trænet i mange år – særlig udholdenhedstræning. Jeg er 42 år gammel og har dyrket bjergbestigning og klatring siden jeg var i starten af 20erne, så min træning har haft fokus på at sikre mig en god grundform til det. Forrige sommer efter en klatretur i Alperne, oplevede jeg ret voldsom ømhed på bagsiden af lårene, hvilket kom bag på mig efter mere end et års forberedelse med træning hver dag. Jeg prøvede forgæves at søge svar i artikler på Internettet samt søge svar hos venner og bekendte for at finde årsagen. Faktum var dog, at jeg ikke kunne få en entydig forklaring på, hvorfor jeg oplevede ømme baglår efter min klatring. Den eneste konklusion jeg kunne komme frem til var simpelthen, at jeg åbenbart måtte træne forkert. Udfordringen var dog, at jeg ikke rigtig anede, hvad jeg skulle ændre på i min træning – den passede mig godt og sandt at sige, havde jeg ikke lyst til at ændre noget. Men noget skulle der ske.

 

Det var faktisk lidt af en overvindelse, da jeg i sensommeren endelig fik taget mig sammen til at kontakte Pernille. Ikke på grund af Pernille, som jeg slet ikke kendte på det tidspunkt, men fordi jeg synes det var grænseoverskridende at invitere en anden person ind i min personlige træning for at give kritik – kritik som jeg dybest set ikke ønskede. I skrivende stund har jeg endnu ikke nået det endegyldige mål, som jeg har sat mig i forbindelse med opstarten af mit træningsforløb med Pernille, men uanset om jeg til sommer opnår mit mål eller ej, har mit samarbejde med Pernille allerede sat sig mærkbare spor.

 

Lige fra starten da jeg mødte Pernille var jeg skeptisk. Hun ville vide noget om mine søvnvaner, spisemønster, humør og alt muligt andet som jeg, som udgangspunkt, ikke mente havde særlig meget sammenhæng med min træning. Omvendt var hun ret ligeglad med mine puls- og hastighedsmålinger. Jeg tror klart Pernille har arbejdet for sine penge i forhold til mig – jeg hører nemlig til slagsen ”tykhudet nordjyde”. Pernille har på hendes stille og rolig facon formået at få mig til at se en klar sammenhæng mellem god træning, hvad jeg spiser samt hvilken søvn jeg får. Hun har ligeledes introduceret begrebet: ”hvordan har du det” før, under og efter træningen. Noget jeg aldrig rigtig har beskæftiget mig med, altså at mærke efter, hvordan min krop og psyke reagerer på min træning. Jeg føler ikke, at jeg har fået et skræddersyet fitness-koncept presset ned over hovedet – tværtimod føler jeg, at Pernille har forstået mig, forstået mine mål og taget udgangspunkt i det. Og det er jo det en god coach gør!

 

 

Jeg er ikke blevet frelst eller omvendt til at gøre noget væsentligt andet end jeg plejer. Meget af den træning jeg tidligere har trænet, gennemfører jeg stadigvæk, men med Pernilles hjælp træner jeg mere intelligent og afstemt i forhold til resten af mit liv - ovenikøbet med et bedre resultat til følge. Det betyder, at jeg har fået væsentlig mere balance mellem mad, søvn og træning – så der er synergi mellem dem i stedet for, at de mere eller mindre modarbejder hinanden. Det udmønter sig i en væsentlig bedre nattesøvn, ro og kontinuitet i min fordøjelse samt en træning, hvor jeg har energi før jeg træner.

 

Jeg opsøgte først og fremmest Pernille for at få justeret min træning i forbindelse med ømme lårmuskler efter mine klatreture, men jeg har fået meget mere ud af det, som på sin vis sætter min oprindelige udfordring lidt i baggrunden. Selvfølgelig har jeg en klar forventning og målsætning om, at jeg til sommer ikke har samme ømme muskler efter min klatring. Men jeg tror Pernille har formået at få drejet mit sigte en anelse indad for derigennem at skabe en større bevidsthed hos mig selv, om mig selv og om min fysiske formåen…og måske er det netop der, løsningen ligger til at undgå ømme muskler fremadrettet…

 

Max Andersen

Chef for rejsesektionen

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

 Jeg nyder det frirum, den mentale styrke og den energi, som træning med Pernille giver mig!

 

1:1 PERSONLIG TRÆNING

 

Første gang jeg mødte Pernille var i januar 2012, hvor jeg – og min krop – var særdeles presset. Jobmæssigt var jeg i en særdeles udfordrende og krævende situation. Mit stressniveau var meget højt og det ledte mig til dårlige beslutninger, hvad angik min krop. Min sov dårligt om natten og jeg spiste usundt, hvilket betød, at jeg havnede i en ond cirkel med dårligt humør, vægtøgning, konstant træthed og uoplagthed.

Mit bekendtskab med Pernille startede med at jeg efter at have deltaget på hold gennemgik et individuelt forløb. I løbet af året 2012 fik jeg med Pernilles guidning styr på mit stressniveau og genvandt en fornuftig balance. Det gav mig lyst til at fortsætte med 1:1 træning med det formål at opnå et niveau af mental styrke gennem træningen – hvilket lykkedes i løbet af 2013. Herefter fik jeg mod og overskud til at lave nye målsætninger om decideret vægttab, hvilket lykkedes i 2014.


I dag arbejder jeg fortsat med 1:1 træning med det formål at bevare en god balance i mit liv, således at jeg er i stand til at navigere gennem en krævende og udfordrende hverdag i kraft af at jeg træffer sunde valg - på alle måder. Nu er min livsstil ganske anderledes end for 4 år siden. Jeg prioriterer min søvn, proteinrige og grøntsags-fyldte måltider, og jeg har fået styr på mit sukkerforbrug. Jeg har energien til at leve et aktivt liv med et krævende job og mange bolde i luften - og vigtigst af alt, så har jeg redskaberne til at kunne fornemme og lytte til min krop, så jeg ikke sætter balancen over styr.


I dag træner jeg 1-2 gange om ugen med Pernille og derudover lidt funktionel træning derhjemme samt cykling eller gåture. Jeg bruger stadig 1:1 træning ugentligt, fordi jeg nyder det frirum, den mentale styrke og den energi, som træning med Pernille giver mig. Pernille har evnen til at få mig ud over min comfortzone og få mig til at yde det ekstra, som jeg ikke ville kunne selv – ligesom hun kan få mig til at holde pausen lige der, hvor der er brug for den, så der hele tiden er den sunde balance i både krop og sind. Pernilles nærvær og fornemmelse for, hvor jeg er mentalt, hver gang vi mødes, gør, at jeg altid får en positiv oplevelse og går fra træningen med følelsen af succes – også på de svære dage!


Træning med Pernille er den bedste gave til mig selv - et vigtigt frirum, som giver mig overskud og styrke til at holde stressniveauet nede og motivationen oppe. Det er det hele værd og jeg prioriterer det uge for uge!

 

 

 

Jeg kan anbefale personlig træning til personer som:

 

  • Har svært ved at holde motivationen
  • Har brug for mental styrke
  • Lever en tilværelse under pres
    Har et meget udfordrende job
  • Gerne vil opnå optimal balance
  • Vil give dig selv den absolut største luksus

 

Eva Olsen - Vicedirektør i EKKOfonden

 

 

HELLE om 21 VITALISERENDE DAGE

"Efter alt for mange konfirmationer og fester i foråret trængte jeg til at rense ud - samtidig var jeg kørt lidt fast i køkkenet og manglede inspiration. Min fordøjelse var træg og det døjede jeg en del med. Mit mål med 21 vitaliserende dage var at udrense og at komme i kontakt med mig selv og min krop igen - og især at få styr på fordøjelsen. Derudover mere overskud til mig selv og mine omgivelser.

 

Efter forløbet er min fordøjelse super - og al appelsinhud er pist væk (forsvandt omkring dag 10). Jeg oplever overskud og glæde og et minus på 4 centimeter omkring livet. Min vægt er som før. 21 dage er en god tidsramme for mig. Forandringerne “sætter” sig på en anden måde end hvis det er 10-14 dage. De 21 dage er mere “blivende” og udviklingskurven knap så stejl."

21 VITALISERENDE DAGEMaden havde for mig længe været en fjende

 

KROPSKARMA & SOULFOOD 100% LIVE

Jeg tilmeldte mig Pernilles 8 ugers forløb, fordi jeg trængte til, at få noget motivation og inspiration til en sundere hverdag.


Jeg havde et mål, om at tabe mig, øge mit selvværd og fordi jeg har en gigtsygdom, som gør jeg i perioder har rigtig ondt pga inflammation i kroppen - havde jeg brug for at få min krop i balance og lære at arbejde sammen med den, i stedet for at modarbejde den.


Maden havde for mig længe været en fjende, fordi jeg ikke lykkedes med diverse slankekure og trends, som jeg kastede mig over.

Men efter mit forløb hos Pernille er maden endelig begyndt at blive min ven, og min krop og jeg er begyndt at arbejde sammen!


Derudover har jeg tabt mig 11 cm i taljen, hvilket lyder af enormt meget - især fordi at jeg ikke synes det har været så svært/hårdt.


Vi havde 14 dage uden sukker og det var faktisk fedt, dog lidt hårdt i starten, men jeg følte mig godt klædt på og motiveret af Pernille inden start og det var så vildt at mærke, hvordan du kan have det,  når du fjerner alle de stimulanser, som ikke er gode for din krop. Det var det fedeste modul!

 

Jeg mener Pernille har fat i den lange ende, fordi forløbet er meget mere end bare kost og motion. Pernille sætter også fokus på ens tanker og følelser, så det ikke blot er en slankekur, men en livsstilændring! Og det bedste jeg tager med fra forløbet - er øget bevidsthed!


Både i forhold til hvad jeg spiser, men jeg er også blevet bedre til, at lytte til mig selv og min krop!

 

Pernille du har været fantastisk hele vejen igennem forløbet og jeg elsker du ikke giver forbud, du vil det skal være nemt og sjovt, og jeg elsker dit udtryk 'en kærlighedserklæring til dig selv'!


Jeg oplevede mindre gode uger, men Pernille udfordrede mig på, stadig at finde de positive ting frem og det har været enormt svært, men meget motiverende. Jeg er blevet gladere, når jeg kigger mig selv i spejlet og generelt føler jeg mig sundere og mere i balance, hvilket var mit mål med forløbet!

 

Jeg vil anbefale Pernille til alle, som gerne vil gøre noget godt for sig selv - den eneste ulempe, er at man bliver lidt afhængig af hende!;)

 

Anne Sigvard, Aalborg

Studerende

 

 

Jeg føler mig lettet, både fysisk og mentalt

 

SOMMERKUREN

 

Efter en skilsmisse for godt 3 år siden blev jeg ramt af en svær depression med to længere indlæggelser til følge. Jeg formåede ikke at passe på mig selv og fyldte dagligt min krop med op mod 3 liter pepsi max, junk-food, is, slik, chokolade og chips i alle afskygninger. Som sygeplejerske vidste jeg godt at det var et skråplan, men jeg magtede ikke at ændre på det og to år efter sagde vægten + 22 kg.

Min krop var smækfyldt med væske, jeg var træt, min fordøjelse var elendig og da jeg, i anden anledning, fik taget blodprøver var der stort set ingen værdier der var som de skulle være. Jeg manglede alverdens vitaminer og mit kolesterol var tårnhøjt.

Det var først da jeg blev opmærksom på Pernille og hendes passion for alt det sunde, at jeg fik skuden vendt. Jeg har deltaget på et af hendes sommerhold og det har været en fantastisk oplevelse. Jeg føler mig lettet, både fysisk og mentalt, vægten siger - 8 kg og jeg har mod på at fortsætte med min nye livstil. Indtager ikke længere pepsi eller andet usundt..og tænk, jeg savner det ikke engang.


Tror Pernilles koncept virker fordi det er simpelt og overskueligt. Der er ingen tabeller eller udregning af kalorier og familien kan være med.


Jeg kan på det varmeste anbefale et lignende forløb til dig, som trænger til at få kick-startet en ny livsstil eller bare ønsker at forkæle din krop.

 

Heidi Brunhøj - Sygeplejerske

 

 

Man skylder sig selv, at tage kroppen alvorligt, du skal bo her resten af livet

 

SOMMERKUREN

 

Sommerkuren, endnu en kur for kvinder der gerne vil tabe sig og fortælle veninderne om hvor få kalorier der er indtaget eller endnu en kur, hvor det handler om at spise meget lidt, eller nærmest ingenting….

 

NEJ, det der er så fantastisk ved dette forløb, er at det i høj grad handler mere om hvad man spiser, kvaliteten af det, ikke så meget mængden.

 

Man skylder sig selv, at tage kroppen alvorligt, du skal bo her resten af livet, du bestemmer selv hvor godt du skal bo, og sommerkuren er i høj grad med til, at du bliver meget bevidst om, at selv små ændringer kan gøre en stor forskel,

 

Det vigtigste for mig her efter forløbet, er at jeg nu er bevidst om hvad der er godt for mig, og hvad der har den modsatte virkning jeg ved allerede nu, at fremover vil jeg tænke ekstra over hvilket brændstof jeg putter i kroppen.

 

Er du mand tænker du måske, at det ikke er noget for dig, men jo selvom der sikkert er flere kvinder end mænd der deltager, er det i høj grad for dig som mand, og måske er vi faktisk dem der trænger allermest….

Er det hårdt? nej, der er udfordringer, fordi al forandring kræver en indsats, og vaner, kan være svære at bryde, men her er du ikke alene, du bliver guidet hele vejen, suppleret af gode råd fra de andre i den lukkede Facebook gruppe, og netop det, at du ikke er alene, gør det sjovere og betød for mig, at jeg var 100% comitted, jeg undveg ikke en millimeter fra kuren undervejs. Jeg tør godt stå ved, at jeg er konkurrence menneske og elsker sejre, og det er en kæmpe sejr, når man efter 14 dage, kan se sig selv i spejlet og sige, jeg gjorde det sgu, for så, at opdage at når man står op på dag 15, kan man slet ikke lade være med, at fortsætte….

 

Mine 14 dages sommer kur, faldt sammen med en intens valgkamp, hvor jeg udover mit fuldtidsjob, dagligt brugte 6-7 timer på valgkamp, herunder debatter, plakatophængning, flyers omdeling, tv, radio mm. jeg er meget taknemmelig over, at valgkampen fladt sammen med sommerkuren, det betød, nemlig at den ekstra energi jeg havde behov for, var til stede, og som bonus rendte jeg rundt og var glad i låget, til glæde for familie, venner og kollegaer.

 

Det gør bestemt heller ikke noget at, jeg nu vejer 5 kg mindre, mine løbeture er noget sjovere nu J

 

Find en ven, veninde, kollega, familiemedlem eller nabo og gennemfør kuren med, det gør det sjovere, nemmere og kan være god sparing.

 

Gør dig selv en tjeneste og gør det, kan garantere at du ikke fortryder det. Hvis du har viljen, finder du evnen, også til, at gøre noget godt for dig selv.

 

Klaus Hjulmand - Kanal Frederikshavn

 

 

Tid til forandring!

SOMMERKUREN| 1:1 PERSONLIG TRÆNING

Jeg var træt, træt  og atter træt. Sov dårligt, eller sov for meget. Hovedpine, ondt alle mulige og sommetider umulige steder. Jeg var ivrig løber, men det var ikke mere fordi det var sjovt, eller for motionens skyld, men mere fordi “det er det man gør”. Humøret var I bund og da jeg, efter lang tids sygdom mistede min far, vidste jeg at NU skulle det være. Jeg ville ændre på mit liv.

 

Jeg har deltaget i Sommerkuren – online forløbet - og fik der et godt begreb om, og en god forståelse af hvad det er jeg putter I min krop. Det handlede ikke kun om kalorier og mad, hvilket overraskede mig. Det handler om valg og at være bevidst om de valg.

 

Derfor kontaktede jeg Pernille med henblik på for et individuelt 1:1 Træningsforløb.  På det forløb fik jeg brugbare redskaber til at skabe de ændringer jeg havde brug for. Men først og fremmest fik jeg mig selv og mine ønsker defineret.  Jeg trænede 1 gang om ugen hos Pernille, sommetider var det “bare” snak og en gå tur, men altid gik jeg derfra med “Jeg kan” fornemmelsen.

 

Jeg fik modet til at sige mit daværende job op, holdt en lille pause og fandt ud af hvad jeg ville fremadretttet, både på hjemmefronten, men også I mit arbejdsliv.

 

Jeg har nu et job, hvor jeg stortrives. Fantastisk arbejdsplads, gode kollegaer, opgaver der passer til mig.  Og på hjemmefronten fik jeg skabt den ro jeg ønskede og modet på de ting jeg ønsker for min fremtid.

 

Helt konkret:

 

• Jeg sover nu hver nat uden problemer, vågner før uret ringer og er udhvilet.

 

• Jeg spiser bedre nu, er bevidst og kan mærke på min krop når jeg har “svigtet” den.

 

• Jeg træner hjemme efter øvelser Pernille har lavet til mig, jeg løber igen, men denne gang fordi det er sjovt. Jeg træner 2-3 gange om ugen, funktionel træning, løb.

 

• Jeg har opdaget at sund mad ikke er besværligt, det er faktisk nemt og lækkert. Og jeg skal lave det også til mig selv, når jeg er alene hjemme.

 

• Til sidst har jeg opdaget at jeg kan træne på andre måder, sjove måder, som kan tilpasses mig, min søn og hvem jeg nu ellers lokker med ud I haven, skoven eller på stranden.

 

• Jeg føler mig stærkere, sundere. Mit selvværd er I top, jeg tør sige “Det her kan jeg”, tør også sige det højt

 

• Jeg har mere energi og dermed også mere overskud.

 

• Jeg kan prioritere mig selv ret højt – Det okay at sige Nej til andre og dermed JA til mig selv.

 

•  Valg muligeder – jeg har fået en bevidsthed om de valg jeg tager, som jeg  ikke havde før

 

• Jeg er I ro, mentalt og kropsmæssigt. (Min krop er ikke så urolig og præget af symptomer på alt muligt. Mentalt har jeg fundet ro med mig selv og den jeg er)

 

• Jeg er sund(ere)

 

Jeg vil anbefale Pernilles forløb til  ALLE. Især hvis man har tabt motivationen og bare træner med hovedet under armen, endda sommetider uden resultater. Hvis man føler man sig eller er stresset/presset på job eller over det derhjemme, er der en anden ro over 1:1 med Pernille, man går altid fra hende med et smil.

 

Investér i dig selv og din familie.
Det kommer ti-fold igen.

 

Pernille mødte mig lige der hvor jeg var, ikke der hvor jeg troede jeg var. Hun mødte mig med en accept og en forståelse, hvor det ikke bare handlede om at træne, men om HELE mig.Hun er  en utrolig dygtig og fantastisk coach, der altid formår at få lidt mere ud af én end man lige regner med også på de dage hvor det er allersværest.

 

Nadia Taalab - Controller/Projektadministrator

 

 

 


 

Jeg har været 95% smertefri siden forløbet

 

1:1 PERSONLIG TRÆNING

 

Inden jeg opsøgte Pernille, var jeg irriteret over at jeg ikke følte min krop var fit for fight efter en diskusprolaps.


Jeg ønskede at træne igen, men alle tiltag endte i smerter. Jeg bookede 8 ugers personlig træning fordi jeg havde behov for et program som var 100% tilpasset min krop og psyke.


Jeg har været 95% smertefri siden forløbet og ved nøjagtig hvad jeg skal gøre, hvis jeg får ubehag eller smerter. Jeg har betydelig mere energi, glæde og overskud. Jeg vil anbefale forløbet til dig, der vil have effektiv træning tilpasset din krop, dit sind og dit liv.

 

Marlena Sofia Rasmussen
Familie- og Parterapeut, Aalborg

http://marlenasofia.dk/profil

 


 

Keep it simple

 

KROPSKARMA & SOULFOOD 100% LIVE

 

Jeg har haft fornøjelsen af være sammen med en flok dejlige kvinder incl. Pernille Steenberg på Kropskarma & Soulfood 100% LIVE. Jeg blev tiltrukket at dette kursus, fordi jeg efter en lang periode med en stressramt krop trængte til et kærligt spark til at komme i gang med at leve sundt og træne igen. Jeg elsker at træne i naturen og kunne se, at det også var Pernilles foretrukne træningsplads. Jeg fornemmede, ved at følge Pernilles Facebook profil, at Pernille er en meget jordnær kvinde, der gør tingene meget enkle. Og det holdt  stik og smittede af på hele forløbet.

Kurset var helt specielt på mange måder. For det første var undervisningsstedet det bedste udgangspunkt. Nemlig Vendsyssel Helseskole, hvor der altid emmer af ro og rummelighed. Den første dag talte vi bl.a. om ’gruppepli’. Hvordan vi gerne ville have det skulle være. Vi var enige om at det skulle være et trygt og kærligt forum, hvor vi kunne have tillid til hinanden. Og det var starten på et meget udviklende, varmt og lærerigt forløb. Vi fik arbejdet i dybden med egne mål, hvordan vi kunne nå dem, og hvad vi drømmer om. For det er vigtigt at have en retning her i livet, så vi ikke leder i tåge. Vi lavede mindfulness øvelser, snakkede om søvn, selvkærlighed, vaner, følelser, bevægelse, leg og motivation.

Jeg har fået mange fantastiske redskaber med som jeg kan arbejde videre med. Det vigtigste er nok: keep it simple. Både med hensyn til kost og træning. Bare lidt har også ret, og når du først kommer i gang træner du din motivation og du kan slet ikke lade være ☺. Jeg har været ude og løfte og kaste med marksted, hoppet på trampolin og lavet energiøvelser. Skønt at mærke kroppen på denne måde igen. Jeg har også lært at lave mindfulnessøvelser, der gør at jeg mærker efter, hvordan jeg har det. Ved at lave daglige øvelser fandt jeg ud af, at jeg havde konstant hjertebanken. Jeg fik taget en stor beslutning, jeg ikke har turde tage, og det har givet mig så meget ro og energi. Det næste redskab jeg skal tage i brug er ’morgensiderne’.

Min deltagelse på dette fantastiske kursus har betydet, at jeg er mere bevidst om min krop, jeg tager mig selv alvorligt, og mærker hvad jeg har brug for. Det smitter af på hele min hverdag – også familien. Jeg vil anbefale kurset til ALLE kvinder jeg kender. Kærligt vejledt af Pernille og med den dynamik og støtte der kan opstå i en intens gruppe, kan du simpelthen ikke undgå at få en masse ud af kurset.

 

Tina Toft Jacobsen

Sygeplejerske og zoneterapeut

www.toftbalance.dk

 

 

 

Samværet med mine medkursister var præget af åbenhed og tolerance

 

KROPSKARMA & SOULFOOD 100% LIVE

 

Jeg meldte mig til kurset for at få inspiration. Jeg har fulgt Pernille på facebook og er fascineret af hendes træning på stranden. Træning er min dårlige samvittighed og noget jeg gerne vil forbedre. Jeg troede, vi skulle svede og træne hårdt og var en smule skræmt ved tanken!!

Jeg ville gerne have ideer til, hvordan jeg kunne træne i naturen og hvad der skal til for at være "sund" på den front. Egentlig forestillede jeg mig, at det var svært og at jeg skulle præstere noget. Men jeg fandt ud af, at Pernille har begge ben solidt plantet i den jyske muld og stor fortaler for ikke at gøre tingene sværere end de er.

Pyh!!! Det prægede hele kurset, der er plads til alle på lige det niveau og med de mål man nu har. Det er ikke svært, det handler bare om at elske og tale pænt til sig selv. Sætte sig et realistisk mål og starte i det små.

Samværet med mine medkursister var præget af åbenhed og tolerance. Jeg er stadig forundret over, hvor stærkt det er, at være i en gruppe med en god energi og hvor hurtigt vi var trygge ved hinanden.

 

Hvad har jeg fået med mig:

 

Jeg er begyndt at skrive morgensider og det vil jeg blive ved med. Håber at genfinde min kreativitet.

 

Jeg er bevidst om, at få ro og mærke mig selv. At være i NUET hver dag.

 

Jeg vil gå efter mine drømme og har jeg ikke råd nu, så vil jeg praktisere det, i det små. Tage flagrende gevandter på, gå i skoven og kramme et træ.

 

At der kan ske magiske ting i en gruppe.

 

At det er okay, at føle sig sårbar og sensitiv. Brug det på en positiv måde.

 

At det ikke skal være svært og det er okay at "punktere" en gang i mellem.

 

At blive i egen "have" og mød andre ved "havelågen".

 

At træning er al bevægelse og det ikke er svært.

 

Jeg vil anbefale kurset til alle kvinder jeg kender. Jeg tror alle vil få noget med sig fra dette kursus uanset hvad man gerne vil arbejde med. For mit vedkommende, blev det noget helt andet end mit udgangspunkt. Mine drømme og mål er meget mere tydelige for mig. Jeg ved, det er muligt.

 

Connie Therkildsen

Zoneterapeut og massør

www.connietherkildsen.dk


 

Godt jeg har Pernille!


RÅDGIVNING | COACHING

 


Som konsulent og underviser er det vigtigt for mig at holde mig til enhver tid at have et godt overskud i mødet med mine kunder. Derfor er jeg meget bevidst om mad, motion og søvn. Men som alle andre falder jeg også i sukkerfælden og må til tider konstatere at sofaen kalder højere end løbeskoene. Her er det godt at jeg har Pernille!

 

Som coach er Pernille motiverende, engageret og fantastisk til at vurdere hvornår hun skal støtte op og hvornår hun skal presse på. Jeg har deltaget i både træningsforløb og forårskure - og har gennem begge dele fået både gode råd og nye vaner, som hænger ved. I dag kan jeg på inden måde forestille mig at skulle vende tilbage til det syn på mig selv og min sundhed, som jeg havde tidligere.

 

Mette Bugge Kronborg - konsulent & underviser MBM Group

 

 

Jeg er begyndt at spørge mig selv, om det jeg har tænkt mig at spise nu også er sundt for min krop. Hvilket jeg ALDRIG har gjort før


1:1 COACHINGFORLØB

 


Mit mål med et forløb hos Pernille var, at smide nogle af de dårlige madvaner i det daglige. Jeg har aldrig været overvægtig, men ville da også gerne smide dansehåndtagene. Desuden ønskede jeg mig et ordentlig skud energi, da jeg på pressede arbejdsdage oplevede nogle generende dyk i mit energiniveau.

 

Jeg har vitterligt aldrig gået op i hvad jeg spiser - om det var grøntsager, kød og/eller om det var økologisk eller ej.

 

Efter mit forløb har jeg smidt håndtagene, jeg er begyndt at træne regelmæssigt - og har fået prøvet nye træningsformer og strategier af. Så nu løber jeg 3 gange om ugen og træner med kettlebells 2 gange om ugen.

Jeg er blevet super bevidst om hvad jeg spiser, og hvad det gør ved min energi. Mit sukkerindtag er reduceret med ca. 70% og det har givet mig et energiboost der nærmest er helt uvirkeligt - jeg kan arbejde mere og faktisk også sove en smule mindre. Min mave er fladere og det betyder, at jeg kan gå i trøjer der sidder tæt til kroppen.

 

Mit selvværd er steget i takt med at jeg har gennemført forløbet og det er jo egentlig det, det handler om, nemlig at gøre noget godt for ens egen sundhed, for kroppen, energien osv. og belønningen er et meget bedre humør fordi man nu føler, man gør det rigtige.

 

Jeg er i dag så super glad for, at jeg har gennemført "Boost din sundhed" og er helt sikker på, at jeg aldrig falder tilbage til de gamle uvaner.

 

Jeg anbefaler "Boost din sundhed" til de mennesker jeg møder, som fortæller de mangler energi, eller de ikke kan tabe de sidste kilo til trods for, at de selv føler de gør det rigtige.

 

Det drejer sig jo ikke kun om kosten, det drejer sig om at få alle detaljer med, og dem er Pernille en sand mester i at spotte.

 

Èn ting er selv at prøve at sætte en kur eller et forløb sammen, det er ok. Men det er intet sammenlignet med at have en coach du kan sparre med. Så du kan få gode råd hvis du føler at du er gået i stå. Du kan kan få opmuntring når du har gjort de rigtige ting og ikke mindst har du en makker ved din side i hele forløbet. Det betyder, at når du er færdig med dit forløb, så er du selvkørende udi at købe de rigtige råvarer og lave de rigtige retter

 

Jan Mortensen - fysiurgisk massør for AAB og Klinikken

 

 

Jeg er stadig overrasket over, at det VIRKELIG kan lade sig gøre!
Men det kan det! Og når jeg kan, så kan andre også!

 

1:1 COACHINGFORLØB | 1:1 PERSONLIG TRÆNING | SOMMERKUREN

 

Jeg var træt og træt af mit udseende. Træt af, at jeg ikke kunne tage mig sammen til at spise sundere. For jeg vidste jo godt, at jeg spiste forkert, og at det var usundt for min krop i længden. I dage, måneder og år gik jeg rundt med en følelse i baghovedet af dårlig samvittighed, daglige slåskampe med chokolade og slik og med mig selv. Jeg vidste, at jeg burde gøre noget, men fik mig aldrig taget sammen.

 

5. januar 2013 startede jeg på Nytårskuren (et 2 ugers online forløb), og det skulle vise sig, at det blev en af de bedste beslutninger, jeg har truffet. Det vidste jeg selvfølgelig slet ikke dengang. Forløbet blev startskuddet til et længere og fremfor alt holdbart livsstilsskifte! Den var et wake-up-call af de helt store med masser af træthed, surhed og sukker-kaffe-tømmermænd i uge 1, som i uge 2 blev forvandlet til kreativitet, sundhed, nysgerrighed og et naturligt forhold til mad. Alt dette og en masse andet gjorde, at jeg besluttede mig for, at mad ikke længere skulle styre mig, nu var det min tur til at styre. Jeg valgte et personligt forløb. Og det blev starten til et vægttab på ca. 21 kg og en holdbar livsstil, hvor der er plads til både/og!

Jeg er i dag 45 år, gift og mor til 2 børn og har egen virksomhed, så for mig var det også vigtig at få integreret en livsstil, som både passer til en travl hverdag og til familieliv. Det er lykkes!

 

Mit vægttab blev starten til en personlig udviklingsproces og satte skub i mange andre ”projekter” for mig selv. Det blev starten til mit personlige ”U-turn” og på den måde en af de mest værdifulde ting, jeg har investeret i.

 

Jeg kan varmt anbefale et personligt forløb til alle, der ligesom jeg gjorde, går rundt og mangler ”skubbet” og evnen til at ”tage sig selv alvorligt”, som det jo dybest set handler om. Alle, der ligesom jeg, har en tendens til at tænke på familie, børn, andre osv. først og – glemme sig selv. Alle som tænker ”i morgen starter jeg…” Alle som ønsker MEGET større kvalitet, fede smagsoplevelser og overskud i dagligdagen.

 

Skal jeg være ærlig, så troede jeg faktisk, at det alt sammen, aldrig skulle være muligt for mig. Men det skulle det vise sig at blive! Og når jeg kan klare det, så kan andre også. Det er aldrig for tidligt at komme i gang…

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil høre mere, om alt det der gik forud for mit livsstilsskifte og sundhedsrejse, hvad jeg konkret gjorde, og hvad der så skete...

 

Hanne Birgitte Dalgaard
Konsulent og indehaver af Connect Germany

www.connectgermany.dk

 


6 kg lettere og 7 cm smallere om både talje og hofter. Når jeg står op, er jeg rent faktisk vågen.


1:1 COACHINGFORLØB

 


Jeg var i grunden ikke for tyk, men havde brug for lidt "modellering". Men jeg

var træt fra jeg stod op til jeg gik i seng, uden overskud - og efter træning i Fitness var jeg klar til at ligge et par timer på sofaen.

Mht. mad var jeg totalt dessertfreak......og der røg gerne kage med på menuen hver dag. Tirsdag er jo også en slags lørdag…

 

Men alt det var for forløbet med Pernille

 

Nu er jeg 6 kg lettere og 7 cm smallere om både talje og hofter. Når jeg står op er jeg rent faktisk vågen. Mine madvaner har ændret sig - men der ryger altså stadig kage ned, dog ikke hver dag! Og det er ene og alene viljen, for jeg er ikke parat til at sætte det, jeg har opnået over styr!

 

Min krop er "gladere", og i og med at taljemålet svinder ind, buler selvtilliden ud...

Det er dejligt at stå op, og rent faktisk være vågen....og selv det at dyrke fitness dræner ikke længere energien.

 

Enhver, der måtte ønske at gøre noget godt for sig selv - noget MÆRKBAR godt skal vælge dette forløb. Man vil gerne se resultater hurtigt - det ligger i vores natur i dag - og det får man. Det er overraskende effektivt!

De første to uger smed jeg 4 kg. det kan ses.

 

Jeg har været heldig at have en god veninde, der var med i forløbet - og det har været godt at kunne sparre med nogen, for det er ikke altid et nemt forløb - uanset hvor effektivt det er. Man kommer tit i sociale sammenhænge på prøve - og man skal jo leve - ikke bare overleve!!

 

Og så er det dejligt at blive "holdt i hånden" hele vejen af Pernille - via mails og sms. Man ka' bare spørge - og man får svar….(også dem man helst ikke vil have)

 

Robin Haslund Buch - skuespiller

 

 

Pernille Fisker er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig