Menu

Modtag e-bogen ENERGIBOWLER
og få værktøjer, tips, inspiration og de bedste tilbud. Tilmeld dig e-maillisten

JA TAK

1:1 PERSONLIG TRÆNING

Et personligt træningsforløb er for dig, der vil engagere dig i en kropslig- og personlig proces med DIG i fokus.

 

Du får:

  • Konkrete træningsmetoder og øvelser, der er tilpasset dig, dine specifikke behov og mål.
  • Professionel rådgivning og coaching mens du træner dig stærkere og gladere.
  • Et motivationsboost, der skaber træningsglæde og energi.
  • En helt ny træningsoplevelse i naturens fitnesscenter.

Måske har du, ligesom så mange andre, forsøgt at nå dine mål på egen hånd. Men forskellige omstændigheder har gjort, at du er gået i stå. Måske gjorde det for ondt, var for tidskrævende eller alt for uoverskueligt?

 

Et personligt træningsforløb startes altid med en coachingsamtale, hvor du bliver afklaret i forhold til dine mål med forløbet. Du får faglig vurdering og rådgivning, der sikrer, at du investerer din tid, din energi og dine penge rigtigt. I forløbet bliver de rette træningsstrategier tilrettelagt for dig, hvilket betyder, at du “blot” skal møde op til træningssessionerne og fordybe dig i træningen – der er taget hånd om resten. Du lærer at udføre øvelserne undervejs og får umiddelbar feedback og hjælp, så du træner optimalt og dermed når de opsatte mål for dit forløb. Hvis du har særlige vilkår, fx. skader, symptomer, stress eller andet bliver øvelserne og forløbet tilrettelagt efter det.

 

Har du andre livsstilsrelaterede emner, som du ønsker rådgivning til fx indenfor kost, stress, restitution og livsstil generelt bliver det afklaret i forsamtalen (denne samtale er gratis og uforpligtende).

 

BOOK FORSAMTALE

EVA OM 1:1 PERSONLIG TRÆNING

"Træning med Pernille er den bedste gave til mig selv - et vigtigt frirum, som giver mig overskud og styrke til at holde stressniveauet nede og motivationen oppe. Det er det hele værd og jeg prioriterer det uge for uge!"


Læs mere her

 

Træningen foregår udendørs (skov og strand) og tilbydes pt. i Lønstrup.

Forløbet kan, mod en merpris, tilbydes andre steder fx i dit hjem.

 

Afhængig af dine mål med træningen vil de bedste resultater opnås med ugentlige træningssessioner.

 

Et 1:1 Personligt træningsforløb består af:

  • En afklarende forsamtale af 30-60 minutters varighed.
  • 8 træningssessioner á 1 times varighed.
  • Coaching og rådgivning (fx kost, stress, skader, restitution, livsstil generelt) efter behov.
  • Mail og telefonsparring i forløbet.

 

Pris kr. 5.700,- inkl. moms

Det er muligt at dele beløbet i 3 rater á kr. 1.900 (betales ratevis forud)

 

JA TAK, JEG ER HELT KLAR TIL ET PERSONLIGT TRÆNINGSFORLØB

 

Det er muligt at tilkøbe coaching- og træningssessioner på timebasis á kr. 650,- eksl. moms.

Dette gælder eksisterende kunder i forløb.

 

Har du specifikke ønsker, som ligger udenfor det beskrevne tilbud, er du velkommen til at kontakte mig med din forespørgsel på mail@pernillehsteenberg.dk

 

 

OM MIN TRÆNING

 

Funktionel træning eller naturlig træning er baseret på at forbedre kroppens naturlige bevægemønster på en måde, der træner og styrker både nervesystem, led, muskler, skelet, organer og kredsløb. Naturlige bevægemønstre din krop er skabt til, uden stress og overbelastning. Også her, er fokus på hele kroppen.

 

Kan du kravle, sidde på hug, gå, hoppe, løfte og slappe af?

 

Hvor fitnesstræning ofte er målrettet en bestemt muskelgruppe, vil de funktionelle øvelser ofte kombinere flere forskellige muskelgrupper fx styrke, puls, balance, afspænding og tempo. Træningen er afvekslende og forskellig fra gang til gang alt efter fokus og naturligvis dit behov.

 

Du træner med "egen kropsvægt" og til tider redskaber som vægte, elastik, kettlebell, sten, træer og andet fra naturen. Et personligt træningsforløb foregår ude i naturen i skoven eller på stranden, hvor du får både lys, sanseindtryk og masser af frisk luft. Og samtidig lærer du, hvordan dine omgivelser kan bruges til træning, men også nye ideer til mere bevægelse i hverdagen.

 

Målet er, at gøre hele din krop smertefri, stressfri, stærk og velfungerende fra inderst til yderst. Så du bliver bedre til at håndtere livets udfordringer generelt. Målet er også at give dig en masse succesoplevelser med træning, så du til sidst slet ikke kan lade være.

 

Uanset om du vælger et personligt træningsforløb, en workshop eller et holdforløb vil du kunne bruge det som hverdagsbevægelse, men også som supplement til din øvrige foretrukne træning.

 

LÆS MERE OM ENERGITRÆNING PÅ HOLDFORLØB

WORKSHOPS

Pernille Fisker er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig