Menu

Modtag e-bogen ENERGIBOWLER
og få værktøjer, tips, inspiration og de bedste tilbud. Tilmeld dig e-maillisten

JA TAK

OM PERNILLE

JEG ER COACH, TRÆNER OG RÅDGIVER I KROPSLIGE OG PERSONLIGE FORANDRINGSPROCESSER, MED SÆRLIGT FOKUS PÅ EN STRESSFRI, SUND OG STÆRK LIVSSTIL.

 

Mit arbejde er videns- og erfaringsbaseret, og jeg arbejder passioneret med "det hele menneske". Uanset, om vi mødes i et individuelt forløb, på en workshop eller andre steder er mit ønske at inspirere dig og give dig den nødvendige viden. MEN mest af alt hjælpe dig med at sætte handling på dine ord og tanker, så DU får ført dine ambitioner og ønsker ud i livet.

 

Jeg har en uendelig nysgerrighed på kroppen og sindets muligheder og evne til at tilpasse sig og forandre sig:

 

 • Hvordan nærer vi vores krop, og hvordan påvirker den nærig vores liv – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt?
 • Hvad kan vi/du gøre for at opnå større kropslig frihed, glæde, energi, fleksibilitet og styrke?
 • Hvordan skabes forandringerne uden et hav af do's and don’t's, lange hårde løbeture, kalorietabeller og stress?

 

Jeg har også en optimistisk tro på, at livet er noget, vi selv skaber. Vi kan selv gøre en masse, selv når vi oplever at vi "strander" og mister overblikket og modet for en stund.

 

Personlig udvikling, naturlig træning, madglæde, kropslig frihed og bæredygtighed kendetegner mig. Som solo-entreprenør, hustru til en jazzmusiker og mor til tre drenge er det den livsstil, jeg praktiserer hver dag.

UDDANNELSE OG ERFARING

 

 • Solo-entreprenør med egen coachpraksis siden 2008.
 • Udannet og certificeret systemisk coach fra Attractor i 2011.
 • Uddannet kostvejleder fra Hover Sundhedshøjskole og Sundhedsalliancen i 2008. Uddannelsen er baseret på Functionel Medicin.
 • Personlig træner og underviser siden 1992 i fitness, funktionel træning, yoga, kettlebell og naturlig bevægelse.
 • Sundhedsskribent:
 • Nordjyske Medier, 2008-2012, Med24, 2014-2016. Vendsyssel på Vægten, 2017.
 • Bogudgivelse 2011. Kost- og livsstilsbogen “Smag for livet” i samarbejde med Restauratør Kim Møller-Kjær, Villa Vest, Lønstrup. Derudover flere E-bog-udgivelser indenfor kost, træning og livsstil.
 • Udviklet online kost- og coachingforløb: Sommerkuren. Kropskarma & Soulfood og Den Bedste Start, hvor flere tusind kvinder og mænd har deltaget.
 • Grundlægger af træningskonceptet Energitræning: helhedsorienteret, funktionel træning hvor der arbejdes med mobilitet, styrke, puls, afspænding samt åndedræt, meditation og coachingredskaber.

 

Jeg arbejder primært med individuelle forløb, workshops og holdforløb, og kan derudover bookes jeg til specifikke workshops, foredrag og sundhedsforløb i virksomheder.

UMAHRO CADOGAN OM PERNILLE:

 

“Viden er kun noget værd, hvis du gør den levende. Død viden er jo bare teoretisk, mens den viden du bruger i din hverdag og i dit liv, den gør en forskel for dig og andre.

 

Hvis du vil have viden om sundhed, og hvis det skal blive levende viden, der gør en forskel for dig, så kan jeg varmt anbefale Pernille.

Hun har den viden om sundhed, der skal til. Og hun ved lige præcis hvordan, hun får den gjort levende for dig.

 

Og så kan man ikke undgå at komme til at grine og smile i hendes selskab. Hvad venter du på?”

 

Umahro Cadogan, ernæringsekspert og kogebogsforfatter,

www.umahro.dk

 

 

OM MIN TRÆNING

 

Funktionel træning eller naturlig træning er baseret på at forbedre kroppens naturlige bevægemønster på en måde, der træner og styrker både nervesystem, led, muskler, skelet, organer og kredsløb. Naturlige bevægemønstre din krop er skabt til, uden stress og overbelastning. Også her, er fokus på hele kroppen.

 

Kan du kravle, sidde på hug, gå, hoppe, løfte og slappe af?

 

Hvor fitnesstræning ofte er målrettet en bestemt muskelgruppe, vil de funktionelle øvelser ofte kombinere flere forskellige muskelgrupper fx styrke, puls, balance, afspænding og tempo. Træningen er afvekslende og forskellig fra gang til gang alt efter fokus og naturligvis dit behov.

 

Du træner med "egen kropsvægt" og til tider redskaber som vægte, elastik, kettlebell, sten, træer og andet fra naturen. Et personligt træningsforløb foregår ude i naturen i skoven eller på stranden, hvor du får både lys, sanseindtryk og masser af frisk luft. Og samtidig lærer du, hvordan dine omgivelser kan bruges til træning, men også nye ideer til mere bevægelse i hverdagen.

 

Målet er, at gøre hele din krop smertefri, stressfri, stærk og velfungerende fra inderst til yderst. Så du bliver bedre til at håndtere livets udfordringer generelt. Målet er også at give dig en masse succesoplevelser med træning, så du til sidst slet ikke kan lade være.

 

Uanset om du vælger et personligt træningsforløb, en workshop eller et holdforløb vil du kunne bruge det som hverdagsbevægelse, men også som supplement til din øvrige foretrukne træning.

 

LÆS MERE OM ENERGITRÆNING PÅ HOLDFORLØB

WORKSHOPS OG EVENTS

 

AFBUDSGEBYR

Afbud mindre end 24 timer før en aftalt session takseres med et gebyr på kr. 525,-.

Afbud skal ske via SMS 30289335 eller mail@pernillehsteenberg.dk

Meldes der ikke afbud faktureres det til fuld pris.

Pernille Fisker er Certificeret Systemisk Coach, Kostvejleder (FM) Funktionel Medicin og Personlig Træner.

Kontakt mig